آرمیتا کلینیک -کلینیک سلامت و تناسب اندام

گیاه درمانی در دیابت

گیاه درمانی در دیابت

تحقیقات جدید نشان میدهد برای درمان و تعدیل علائم دیابت علاوه بر اصلاح عادات غذایی و انجام فعالیت های بدنی مصرف برخی گیاهان از جمله گشنیز , گل گاوزبان , پوست لوبیا قرمز , زنجبیل ،کنگر فرنگی,اراقیطون,سفورجنه و گل آفتابگردان حائز اهمیت است.پوست لوبیای قرمز را به صورت چای هم میتوانید مصرف کنید برای تهیه این چای به صورت زیر عمل کنید:

یک مشت پوست لوبیای قرمز را در یک لیتر آب بریزید و بجوشانید به صورتی که آب آن بخار شود.سپس مایع حاصل را به دو میزان تقسیم کرده و نصف آنرا صبح و نصف دیگر را عصر میل کنید.شنبلیله گیاه دیگری است که دارای خاصیت کاهش دهندگی قند خون است برای مصرف آن می توان روی  یک  گرم پودر دانه آن یک استکان آب سرد ریخته و حداقل سه ساعت نگه داشت سپس آنرا صاف کرده و میل کرد,این عمل را می توان تا روزی پنج بار تکرار کرد مصرف پودر دانه تا روزی پنج گرم خوراکی بلامانع است.

لازم به ذکر است که پودر دانه تلخ بوده و به همین دلیل در کشورهای خارجی آن را به صورت قرص تولید کرده اند دانه ها سفت و سخت بوده و مصرف مستقیم آن بی اثر است بنابراین باید آنها را با آسیاب پودر کرد تا تاثیر گذار باشد همچنین می توان آن را با ماست مخلوط کرده و میل نمود.

گیاه گالگا:
گیاهی است از خانواده نخود که سابقا آن را به عنوان یک گیاه مدر, معرق,تب برو ضد تشنج استفاده می کرده اند در حال حاضر نیز به عنوان کاهش دهنده قند خون مورد استفاده قرار میگیرد سایر گیاهانی که خواص کاهش دهندگی قند خون دارند شامل موارد زیر است:
کرفس, اسفرزه,ریحان, خار مریم, دم کرده گزنه, سیاه گیله, خیار تلخ,کدو تنبل, زیتون, جو، یونجه ,کاسنی ,ثغلب,سماق,عدس الملک,چای سبز, شوید, عدس, عناب, خرفه